VÅRA TJÄNSTER

På Turebergtrafikskola inkluderar körlektioner, teori och specialiserade kurser som Risk 1 och Introduktionsutbildning. Dessa tjänster syftar till att erbjuda en omfattande utbildning och förbereda individer för sitt körkortstest.

Körlektioner

Lär dig att köra på en säker och effektiv väg med våra Körlektioner i Sollentuna. Vi erbjuder en mjuk och positiv lärmiljö med erfarna instruktörer som ger dig den personliga uppmärksamheten du behöver för att utveckla dina körfärdigheter. Upptäck din potential som förare med våra Körlektioner i Sollentuna.

Risk 1

Kursen handlar om risker i trafiken och hur en förare kan undvika alla risker och köra på ett säkert och korrekt sätt. Kursen är 3 timmar lång exklusive rast. Vi bjuder på kaffe och fika. Vi håller kursen med hjälp av en PowerPoint och det kommer vara diskussioner samt grupparbeten. Vid kursstart ska ni uppvisa legitimation och det är viktigt att komma i tid.

Teori

Vi erbjuder eleverna möjligheten att läsa körkortsteori hemma med hjälp av vår digitala plattform, med en digital bok, teorifrågor, tips för körlektioner och teoritest. Vi rekommenderar att eleverna börjar tidigt med teorin parallellt med körningen. Studiematerial finns på både svenska och engelska.