Körlektioner i Sollentuna

Lär dig att köra på en säker och effektiv väg med våra Körlektioner i Sollentuna. Vi erbjuder en mjuk och positiv lärmiljö med erfarna instruktörer som ger dig den personliga uppmärksamheten du behöver för att utveckla dina körfärdigheter. Upptäck din potential som förare med våra Körlektioner i Sollentuna.

KÖRLEKTIONER SOLLENTUNA

VI övningskör i Sollentuna i samma område som du kommer att köra upp i. Turebergs Trafikskola följer Transportstyrelsens kursplan B som innehåller 15 st körövningar. Målsättning är att minst 90% av alla eleverna ska klara både kunskapsprov & körprov vid första provtillfället.
Körlektionen är 50 min lång. Det är tillräcklig långt körtid så att eleven inte blir trött och tappar fokuset, men får ändå tillräcklig träning i de moment som är aktuell. Vissa moment som landsväg och utbildningskontroll rekommendera vi våra elever att de bokar dubbellektion, då blir det 100 min. Vi rekommenderar våra elever att börja tidigt med att läsa teori och komma i tid till lektionerna för att undvika stress. Fråga läraren vilken moment som körlektionen ska fokusera på, träna det även hemma på det momentet genom att övningsköra privat.
Vi rekommenderar att eleverna övningsköra regelbundet, ta ca 2-3 körlektioner i veckan.
Ifall om eleven vill köra intensivt så kan vi skapa en personlig utbildningsplan. Körlektionerna är på Svenska men vid behov kan våra trafiklärare även kommunicera på Engelska eller Arabiska.
Bokning av körlektioner kan ske online eller via telefon.
Avboknings av körlektioner ska ske en dag innan före kl 13.00.
Alla våra körpaket gäller i 6 månader från inköpsdatumet. Outnyttjad körpaket inom 6 månader från inköpdatumet tillfaller till Turebergs Trafikskola.
Uppkörning kan bokas endast om eleven är redo och godkänd på alla moment samt utbildningskontrollen.

C8. Förbud mot trafik med traktor och motorredskap klass II

Avser förbudet även trafik med motorredskap klass I anges det på en tilläggstavla.